sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Näyttelykierroksella


Sain lomaviikollani mieluisen vieraan, jota menin rautatieasemalle vastaan. Kanaemo Aina raaski jättää muutamaksi päiväksi pikkuiset tiput isännän hoiviin ja tuli luokseni, kuten viime keväänäkin.
Kävimme yhdessä kuvaamassa, mutta ensin kerron ja laitan kuvia näyttelykierrokseltamme.

Suuntasimme Millinin luokse, jonka tapasimme lähes maalaamassa, mutta oli purkit sentään ehditty laittaa kiinni. Tästä on tulossa jotain hienoa, pöllöjäkin kuulemma tänne lentää.
Millin oli laittanut meille herkullisen salaatin ja leivoskahvitkin vielä saimme. (Minulla on hyvä kuva, jossa Aina haukkaa suurta palaa leivosta, mutta sovun säilymisen vuoksi jätän sen nyt julkaisematta :-D
Herkkuja nauttiessa oli kiva katsella seinille ja sieltä näyttelykierros alkoikin. Pidän niin Millinin taiteesta. Nämä ovat teille tuttuja, mutta silti laitan esille.


Tämä on yksi lempitauluistani siellä seinällä. Nimeä en huomannut kysyä.

Tässä lisää kauniita ja jänniä töitä. Oli hienoa nähdä livenä.Millin lähti meitä kyytsäämään Helsinkiin katsomaan SusuPetalin näyttelyä.SusuPetalin näyttelyn teemana on "Kaupunki tarjottimella". Valitettavasti pokkarini ei ottanut hienoista tarjottimista kunnon kuvia, aina tuli liikaa heijastuksia. Tarjotin-idea on kyllä tosi hieno ja oli nautinto nähdä työt oikeasti.

Ylhäällä "Kaupungin sydämessä", vasemmalla alhaalla "Elokuun illat" ja oikealla erityinen lempparini "Varjoja ikkunoissa"


Pidän kovasti Susun töiden pintarakenteesta ja oivalluksista maalata, siksi olikin tosi hienoa, että hän ehti paikalle kertomaan meille töistään. Tämäkin "Aamu-usvaa" -maalaus ansaitsee katselun sekä oikein läheltä että myös kaukaa."Flow"-maalaus on yksi suosikeistani. Näen tässä itseni oikein hullun lailla innostuneena. (Sitähän sattuu silloin tällöin :-))
Kuten sanottu, pokkarikuvani ovat onnettomia, mutta Susun sivuilla olette nähneet paremmat kuvat ja vielä muutaman päivän ehtii näyttelyä katsomaankin. Kannattaa mennä.

Yhdessä on kiva katsella maalauksia ja keskustella niistä. Kun menimme näyttelyyn, siellä oli yksi tuttukin. Savisuti oli jo ehtinyt ennen meitä. Oli kiva tavata hänetkin. 

KIITOS SusuPetal näyttelystä ja oikein hyvää kesää sinulle! Lepoa ja uusia voimia!

KIITOS myös Millinille seurasta ja Helsinkiin ajosta. Paluumatkan seikkailimme aikamoisessa ruuhkassa, mutta Millin nenänpää ei yhtään tullut valkoiseksi. Hyvin sujui :-)

Aina saa kiitoksensa myöhemmin ;-)


17 kommenttia:

 1. Aivan ihana loma sinulla .On kiva tavata ystäviä ja vielä yhteisen harrastuksen puitteissa. Kauniita ,persoonallisia töitä.

  VastaaPoista
 2. Hieno näyttelykierros olikin. Millinin herkät työt ovat upeita. Samoin SusuPetalin vahvat ja rohkeat työt, ovat todella hienoja. Ja kaiken kukkuraksi tapasit ystäväsi :-) P.s se Ainan leivoksensyönti -kuva on kuvauksestasi päätellen paljon kertova. Leivokset kun ovat hyviä ,-))

  VastaaPoista
 3. Yhdyn tähän postaukseen sydämestäni. Hienoja kokemuksia, tasokasta taidetta joka paikassa. Uunan koti on itsessään taideteos, Millillä näin hienoa taidertta livenä ja ahkeria ihmisiä maaseudun rauhaisassa sylissä. SusuPetalin näyttely monipuolisine teknikoineen puhuttelevia. Voiko yhdeltä reissulta enempää vaatia. Nam ja kiitos :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, oli kiva tavata livenä! Ihan autolastillinen vieraita on mukavaa!!!

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka hyväntuulinen postaus, uskon, että teillä on ollut hauska ja mielenkiintoinen tapaaminen!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen päivä on teillä ollutkin ja paljon nähtävää! Millin töistä tykkään kovin, haltioiduin puista mäellä, se ruskea raaminen, ihana!

  VastaaPoista
 7. Kyllä olisi ollut kiva olla mukana ja nauttia taiteen huumasta.Kiitos tästä ihanasta postauksesta! :)

  VastaaPoista
 8. Nyt yllätit ja sait nenäpääni valkoiseksi! Matka meni joutuisasti mukavassa seurassa ja SusuPetalin töitä ihaillessa. On ne vaan livenä vieläkin hienompia. Kannattaa käydä katsomassa, vielä ehtii.
  Omat kuvani eivät oikein onnistuneet, mutta omaan muistiini jäi paljon ihania kuvia ja hetkiä!

  VastaaPoista
 9. Oioi, nyt kyllä alan kadehtia ihanaa taidepäiväänne, tykkään niin teidän kaikkien töistä! Onneksi sentään jaatte ilon blogeissannekin.

  VastaaPoista
 10. Sulla oli kiva loma ja mielenkiintoinen taidematka. Hienoihin töihin olet käynyt tutustumassa yhdessä ystävien kanssa. Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 11. juuri noin ystävien kanssa rakkaan harrastuksen parissa on ihanaa viettää lomaa:))

  VastaaPoista
 12. Omgoodness! What a wonderful display of art!! I do love the trees in the second section and the long blue & red piece in the fourth! Beauties for sure!
  I am so glad that you shared dear Uuna as I will most likely never see these in person!
  Your post reads like you had a most wonderful vacation! I am so happy for you! xx

  VastaaPoista
 13. Voi Teitä onnekkaita taitelijasieluja Aina, Sinä ja Millin yhdessa. Varmasti oli mukava tapaaminen:) Millinin taide on todella kaunista ja herkkää, enkä välttämättä ole älynnyt katsoa, joten kiitos kun tässä ne näin. Ja vielä Susun näyttely päälle, en ole älynnyt käydä katsomassa hänenkään tuotoksiaan. Hienoja olivat ja jännä kierrätysideakin näissä oli.

  VastaaPoista
 14. Ihan varmasti teillä on ollut mukavaa tapaamisenne aikana. Huippujuttujahan nuo ovat.
  kiitoksia sinulle näyttelymaistiaisista.

  VastaaPoista
 15. Ihana apaaminen varmasti. Huikeaa taidetta.

  VastaaPoista
 16. Oli kiva tavata pitkästä aikaa! SusuPetalin työt on aina näkemisen arvoisia!

  VastaaPoista
 17. Niin hienoa teillä on ollut varmaankin yhdessä.
  Olette saaneet nähdä niin paljon kaunista taidetta, ihku ihanaa!

  VastaaPoista