maanantai 11. toukokuuta 2015

Ruusuinen paketti postista


Kun näin kauniin paketin saa postista, eihän sitä malta avata. Ihailee ja hypistelee vaan ja ihmettelee, mitä täällä on. Mutta ei tällainen hätähousu malta kauaa vain ihailla, pakkohan se on avata :-D

Tämä kaunis paketti tuli RaijaAnnikilta. KIITOS! Tämä oli hieno yllätys ja kun avasin aina vaan mieluisemmaksi näkymä muuttui.


Paketista paljastui miniatyyrimaalauksia! Tosi kauniita ja siveltimenvedot näkyvät reilusti, siitä tykkään. Tämä on osasuurennos...Tässä edellinen maalaus kokonaisuutena. Nyt jo näetkin, että kyseessä on hylsykotelo. Hieno idea tehdä maalaamalla.


Tässä kotelo toiselta puolelta. Yläreunan kulta ei oikein kuvassa näy. Tämäkin on hieno maalaus.Lisää taidetta ja toinen kotelo. Hehkuva ja kaunis!


Ja tässä toinen kotelo toiselta puolelta salaperäisine perhosineen.

Jos on koteloita, on varmaan korttejakin :-D

Kevätperhonen
Teimme RaijaAnnikin kanssa vaihdon ja tässä valitsemani kauniit kortit Kevätperhonen ja Piilopaikka.  Todella hienoja molemmat ja rakennettu monesta kerroksesta ja hienoista materiaaleista.
Kiitos RaijaAnnikki :-)**************

Hauskaa tässä vaihdossa oli se, että molemmat käytimme sivellintä koteloissa. Minä tein vähän erilaisen kotelon korteille, mutta kuitenkin myös maalaamalla. En laita kuvia nyt tähän, kun postaus tulee niin pitkäksi ja toisaalta, kyllä RaijaAnnikki jossain vaiheessa laittaa blogiinsa ja minäkin laitan kotisivuilleni tekemiini koteloihin.

Hyvää uutta viikkoa kaikille!


11 kommenttia:

 1. Hienoja töitä tupsahtelee joka postista ja kokoelmat kasvavat. Antoisa harrastus :-)

  VastaaPoista
 2. Taide elähdyttää, peikko on huomannut :) se käy aina välillä salaa vähän elähtymässä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan sinulle.Oli hauska kokeilla maalaamalla noita koteloita ja tuli useampikin.Kiva myös laitaa sinulle kun teidän että maalaus aina kiinnostaa.Tämä olikin hauska sattuma kun melkein samaan kellon aikaan postailtiin.Nyt ihailemme toistemme töitä.Minulla olikin kiva posti päivä kun sain kolme kirjettä.Hyviä hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Upeaa väritaiteilua,silmiä hivelevää kortteilua ja maaluksia!

  VastaaPoista
 5. Ihan tarvitsen kohta astmapiippua kun henkeä niin haukotuttaa. Mielettömän ihanat nuo kotelot ja apua mitä kortti-ihanuuksia.
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 6. Noin ihanaa postia onkin kiva saada!
  Kaunista!!

  VastaaPoista
 7. Vau, onpas RaijaAnnikki tehnyt upeat kotelot sinulle. Oikein maalaamalla taiteillut taideteokset jo koteloista.
  Ja kortit kauniita ja herkkiä. Kyllä mielellään noita ihastelee moneen kertaan:-)

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs on ihanan värikkäät kotelot ja kauniita kortteja olet myös saanut:)

  VastaaPoista
 9. More wonderful cards you have received Uuna!! Lucky you!!
  Happy belated Mother's Day! Hope your Mom is doing well! xo

  VastaaPoista
 10. Huh olet onnen tyttö Uuna, olen selaillut näitä kirjoja ja kansia mitä kaikkea täältä löytyykään:) Siskoni lähetti paketin ja oli koristellut sen niin ihänasti joulun alla enkä älynnyt ollenkaan ottaa kuvaa:(

  VastaaPoista
 11. Upeita hehkuvan leiskuvia värejä! Ihastuttavan lahjan olet saanut.

  VastaaPoista