perjantai 4. syyskuuta 2015

S niin kuin SuloisetSiskon Taikuvat  -haaste on ehtinyt jo haasteeseen 37. Nyt on vuorossa S-kirjain.

Siitäpä sain aasinsillan esitellä nukkeni, jotka olen jo aikoja sitten luvannut näyttää.
Yksi jäi vielä pois, koska se ei ole näitä vanhojani, eikä ole samassa kehdossa.

Oikealla olevan Pipsa-nukke oli lapsuuden rakas nukkeni. Koska se ei ole säilynyt, tein siitä uuden version. Sain valmiin pään, jonka sitten itse maalasin ja tein sille vartalon. Nukke on alunperin Martta-nukkeja.
Oikeasti vanhin on vasemmalla oleva Petteri, joka on jo 50-vuotias. Senkin olen tehnyt silloin nuorena tyttönä itse. Neulepuku nuken päällä on lähes yhtä vanha, 45-vuotias tai oikeastaan hiukan yli, koska tein nutun odottaessani esikoistani. En halunnut tehdä sinistä enkä punaista, jotta tuleva vauva tuntisi olevansa tervetullut. Siksi valitsin turkoosin, joka sopii kummalle vaan. Tyttöhän sieltä tuli.
Keskellä on uusin nukkeni, jonka sain kuin vahingossa. Lisäsin nimittäin nettihuutokaupassa yhden euron edelliseen hintaan ja kävi niin, että sain nuken. Ihan muutamalla eurolla!! Ihastuin tämän nuken silmiin, ne ovat niin veikeät ja vekkulit.

Tein toisenkin edullisen oston huutonetissä. Nimittäin puisen kehdon, jossa nuket nyt ovat. Kehto on luultavasti tehty Turun Kakolassa, mutta ihan varma myyjä ei ollut. Hieno kehto joka tapauksessa ja sain tämänkin tosi edullisesti.En saanut hyvää kuvaa, koska kamera tarkensi koko ajan vain kehtoon, ja nuket jäivät epätarkoiksi. Toisaalta kehtoahan tässä pitikin esitellä.

Nukeissa on taikaa, siksi ajattelin, että nukkeni sopisivat Siskon Taikakuvat -haasteeseen :-D
12 kommenttia:

 1. Voi että! Minullakin on Taija-nukke vielä tallessa. Sain sen kun olin 4-vuotias. Hänen vaatteensakin ovat aidot, mutta koska pää on kumia, se on vähän litistynyt ja vääntynyt. Olen sen joskus esitellyt blogilla.

  VastaaPoista
 2. Sopii mainiosti haasteeseen. Suloisia ne ovat ja vaatteet kauniita, kuten ihana kehtokin. Kiitos osallistumisesta! Ihana syksyä Suloisten vauvanukkiesi kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Sievästi puetut suloiset nuket.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ovat suloisia ja kehto on kaunis!

  VastaaPoista
 5. Siinä ne nyt napottavat vierekkäin. Suloisia. Keskimmäisen silmät on ihanat. Punamekkoisen ilme veikeä, mutta Petteri on minun suosikkini :-)
  Kiva vastaus, nukeissa on aina taikaa<3

  VastaaPoista
 6. Siinä sievästi soutavat sinisin silmn.

  VastaaPoista
 7. I love your babies Uuna! and so glad that you have shared them with us- I thought you forgot! ")
  Hope your summer was beautiful,dear friend! hugs

  VastaaPoista
 8. Kyllä onkin suloisia nukkeja ja niin somasti siinä suppusuut :)

  VastaaPoista
 9. Sovussa sisarukset supisevat salaisia sanoja...:-)
  Ihania nukkeja.

  Sinulla on vielä kätkyt tallella. Kaunis!
  Siinä silmänsä söpöt sisarukset sulkee...

  VastaaPoista
 10. Sulla on siellä kolme ihanaa nukkea, ihania kaikki ovatkin.
  Harmitta, kun missään en ole nähnyt itselläni olevaa nukkea, en kirppareillaa, en missään.
  Se olikin vähän erikoinen nukke silloin mun lapsuudessani, koska sen ihonväri ei ollutkaan tavallinen vaaleanpunainen, vaan olikin sellanen tummanpuhuva ruskea sävyinen, ei kuitenkaan mikään tummaihoinen.
  Mutta missään en ole sellasta nähnyt,oikein vähän harmittaakin, kun kaikki vietiin silloin kun muutetttiin uuteen kotiimme, niin kaatopaikalle vaain.
  Ei siihen aikaan varm,aan osattu sillai antaa arvoa vanhoille esineille.
  Ja itse olin jo senverran iso, etten nukeilla enää niin leikkinyt enää, eli en osannut nukkeani valvoa, ettei heitetä hukkaan.
  Harmi!

  VastaaPoista