maanantai 26. lokakuuta 2015

Maahinen on jo mestariluokkaa

Hopeinen kuu
Maahisesta on tullut kyllä sellainen mestari tekemään atc-kortteja, että reväytin silmäni taas kerran.
Kuvissa jo nämä näyttivät tosi hienoilta, mutta kun saa käteen, tunne on uskomaton. Hopeinen kuu on tosi paksu ja ihanan rosoinen, kauniin hopeainen. Väriä en saanut kuvaan, olisi pitänyt odottaa, että pääsee ulos kuvaamaan - jos on kirkas ilma. Halusin kuitenkin näyttää jo nämä, kun olen niin hykerryksissäni näistä :-)))


Sävelmien lähde

Nämä musiikkiaiheiset Maahinen on tehnyt Enkulin musiikkihaasteeseen, mutta kun niitä oli monta, minäkin tungin itseni sinne varaamaan. Ymmärrätte kyllä miksi.
Taitavaa oman käden jäljen ja kuvien yhdistämistä. Niistä tulee sellainen myyttinen olo, kaikki tapahtuu jossain musiikin ihmemaassa.

Lemmen riemu

Maahisella oli mainiot ajatukset jokaiseen korttiin. Tässä: "Jos olisit sanat ja minä sävel, laulaisimme tuuleen rakkauden laulun".
Kuvasta ei erotu, mutta nuotit ovat mainiolla rullalla. Kolmiulotteisuus on muutekin Maahisen korteissa se juju. Nähtävää on silmille ja kosketeltavaa sormille. Kun ne yhdistyvät, kuten kortin teksti, niin syntyy elämys, joka ei unohdu.


Pyhä pillerin pyörittäjä


Sovimme Maahisen kanssa kolmesta vaihdosta, mutta sain ekstrana vielä Pyhän pillerin pyörittäjän. Voi miten ihailin sitä Maahisen blogissa, mutta siellä hän kertoi, että hän pitää kortin itsellään. Ymmärsin sen, niin olisin itsekin tehnyt. Yllätys oli siksi suuri, kun Maahinen oli tehnyt lisää pyörittäjiä. Tämä on aarre, jota arvostan kovasti.

Kuvassa kaikki miljoona timanttia eivät näy, mutta niitä on paljon ja ihmettelen, miten ihmeessä Maahinen on saanut nuo pienet liimattua kauniisti ja tarkasti.
Väri on kuvassa liian keltainen, mutta se johtuu siitä kun valo sisällä ei riitä.Kuoressa oli vielä tarvikkeita tulevia kortteja varten - jos raaskii näitä käyttää :-)
Ihania höyheniä, timantteja, kiviä ja vaikka mitä. Ja kuten huomaatte, mukana on tullut terveisiä tuomaan pieni lintukin sekä selvästi norppa vai mikä lumikko tämä on. Hauskasti kimmeltää muovin pinnalla. Annoin näiden aarteiden nyt olla pussissa, etten hävitä niitä. Sieltä sitten etsin, kun tarvetta tulee.

KIITOS Maahinen tosi paljon tästä ihanasta postista. Sinusta on kehittynyt kyllä todellinen mestari näiden atc-korttien kanssa. On hienoja muotoiluja, on syvyyttä, karheutta, taiteellisuutta, sommittelua...

Näitä kun katselee, tulee sellainen tunne, että pitää taas itsekin yrittää :-)))12 kommenttia:

 1. Voi vain ihailla, kun ei pääse hypistelemään. Mutta uskon että ovat huikeita!
  Nyt sitten aletaan porukalla tekemään omaa muistokirjaa ja sinne sivuja joita voimme lähtellä toisillemme!! Saa muutkin ihailla näitä taiteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet keksinyt hienon idean. Se kannattaa toteuttaa, töihin siis vaan. Kunhan esitellään juttujamme, niin muutkin innostuvat.

   Maahisen kortit ovat kyllä upeita, pakko pitää tässä työpöydällä näkyvissä ja ihailtavissa :-)))

   Poista
 2. Tosi ihailtavan komeita kortteja! Pyhä pillerin pyörittäjä on ihan extraa silmille. Ihania musiikkiaiheita ja romantiikkaa. Askartelupakettikin mukana lähetyksessä. Maahinen on todellinen mestari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli makeaa saada näin hienoa postia. Näitä pitää katsella ja makustella monta päivää...

   Poista
 3. Oho, nyt piti hetkeksi vetäytyä taaksepäin. Ei ne noin hienoja ole. Häkellyn täysin.
  Ihan tavallisia, niin kuin minäkin. Varjoissa kulkijan hämyisiä juttuja :-)

  Ihana kuitenkin kuulla, että pidät niistä. Kiitän nöyrästi kauniista sanoistasi.
  Lämmittivät kovasti mieltäni.

  Mestaria minusta ei tule, mutta teen mitä osaan, kisällin suurella innolla.
  Mestarit on ihan muualla, kuten siellä teillä päin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kehityksesi atc-korttien tekijänä on ollut valtaisa. Olet ajat sitten ohittanut minut, joten katsopas peiliin ja löydä mestari. Innolla on hyvä tehdä ja se juuri johtaa mestaruuteen.

   Vai "varjoissa kulkijan hämyisiä juttuja". Hienosti sanottu, mutta liian vaatimatonta tuloksiin nähden.
   Korttisi ovat lumoavia ja tiedätkö, mikä on kaikkein parasta. Ne innostavat tekemään itsekin. Muutama kortti on jo kuivumassa, vasta ensimmäinen kerros, mutta kuitenkin.
   Kiitos Maahinen :-)

   Poista
 4. Ihailen teidän jokaisen innokkuutta askarrella, tulokset puhuvat puolestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini meidän kaikkien puolesta. Maahinen on jo monta askelta minua edellä, mutta kipitän täällä perässä...

   Poista
 5. tää teidän korttimaailmanne on uskomattoman kaunis ja mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarteita kulkee pitkin Suomea. Tämä on mielenkiintoinen juttu ja tässä oppii tuntemaan ihmisiä ja arvostaa toisten taitoa. Näitä aarteita saa sitten itselle ihailtavaksi.

   Poista
 6. APUA mitä ihanuutta on Maahinen luonut. Todella mestarillisia taideteoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensireaktioni, kun avasin kuoren, oli tosiaan: APUA MITÄ IHANUUKSIA TÄÄLTÄ TULEE.

   Poista