sunnuntai 21. helmikuuta 2016

NaamiaisissaEnsiksi KIITOS kaikille paranemistoivotuksista ja paperinukkekommenteista. Oli kiva lukea, että paperinukke sai ymmärrystä ja se sai välitettyä iloa.

Olin koko viime viikon - ja olen vieläkin - tosi voimaton, vaikka mitään näkyvää merkkiä sairaudesta ei enää ole. Paitsi se kummallinen juttu, että taas virus antoi minulle uuden sairauden. Olen saanut kilpirauhasen vajaatoiminnan viruksen aiheuttamasta kilpirauhastulehduksesta, sitten olen saanut viruksesta astman (ja nykyisin jo lääketiede myöntää, että näin voi tapahtua.)

Minulla on aina ollut tosi alhainen verenpaine, jopa nuorena liian alhainen, mutta nyt tämä virus sai veren kiertämään vauhdilla. Sain verenpainetaudin. Oma lääkärini aloitti lääkityksen heti, niin korkeita arvot olivat.

*********************

Paperinuken soittajapuku sai minut muistelemaan muitakin menneisyyden naamiaisia. Yhteen aikaan niitä oli tosi paljon, enkä kaikista edes löytänyt kuvia. Kun en muutakaan jaksanut tehdä, selasin albumeja ja löytyihän sieltä aika paljon kuvia.

Aivolisäkelääkitystäni muutettiin ja siitä seurasi, että en viime yönä nukkunut montaakaan tuntia. Kun hermostuin makaamaan sängyssä, nousin ja aloin koota naamiaiskuvista kollaasia. Tässä ensimmäisessä on lähikuvia ja toisessa kokokuvia.

Kuvista huomaatte, että kitaristi on ollut aika suosittu ja sitten tulevat kissat. Niitä oli enemmänkin, mutta kuva kuvasta systeemillä tuli kiiltoa liikaa. Sitten siellä on muskettisoturi, kreikkalainen kylvettäjä, 60-luvun neitokainen, 1800-luvun emäntä, mustanakin olen ollut ja sitten yksi hauska juttu. Kun Turkuun tuli Caribian eteen Posankka, niin pitihän sitä olla ajan tasalla. Niinpä olimme yksissä naamiaisissa Posankka ja minä oli Porkissa, eli poron ja kissan yhdistelmä. Kaikki puvut olen tehnyt itse.17 kommenttia:

 1. Voi miten hauskoja naamiaisasuja. Näitä kollaaseja katsellessasi tulvii mieleen varmaankin paljon mukavia muistoja ja ne nostattavat mielialaa. Minusta tuo seepra-poro asu absurdiudessaan on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kiva porukka, yhdessä aina innostuttiin menemään jonnekin naamiaisiin. Kova työ asuissa oli, mutta hauskaa oli sekä keksiä että tehdä. Nyt en enää jaksaisi suunnitella ja ommella yökaudet. Muistellaan siis vaan.
   Kiitos Kikka :-)

   Poista
 2. Vau, koska itse en ole koskaan ollut naamiaisissa, niin en voi kuin kadehtien katsoa tätä kuvakavalkadia.

  No voi noiden sairauksien puhkeamista ja aktivoitumista. Nyt huilaat ja kunnolla, terveys on tärkämpää kuin haasteisiin osallistuminen ja koneella istuminen. Mars sänkyyn siitä keräämään voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, tuo puute sinun on korjattava, on niin hauskaa olla joku muu kuin itse :-D

   Viime yö meni huonosti, mutta nyt olen nukkunut päivällä. Saas nähdä miten ensi yönä käy?

   Poista
 3. Kiitos hauskoista muisteloista.Ihanat kuvat.Lepoa ja hellää hoitoa toivoin nyt sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei jaksa keksiä uusi juttuja, niin on parempi kääntyä takaisin ja muistella menneitä.
   Kiitos RaijaAnnikki :-)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja täynnä mukavia muistoja sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis! Monta albumia on hyllyssä, mutta viimeiset kuvat ovat vain muistitikulla, ei niitä ole yhtä hauskaa katsella.

   Poista
 5. Kyllä paperikuvat on sentään jotain, hienoja muistoja hienoista naamiaisasuista.

  Kortisoonin kanssa minäkin taistelen, annosta nostettiin ja vähätkin unet meni,,,,mur.

  VastaaPoista
 6. Mukavia muistoja. Onneksi kuvia on otettu, että voi vanhempana niitä selailla. Kyllä teillä on ollut monet kivat naamiaiset. Tämä nykyaika on vienyt valokuvien katselusta pois jotain olennaista.
  Paranemisia sinulle. Kaikaista ei varmaankaan kokonaan parane, mutta toivotaan että lääkkeet auttavat.

  VastaaPoista
 7. Hienoja naamiaisasuja ja tosi kiva kuvakooste. Hyvä kuulla, että olet paranemaan päin. Voimia edelleen toipumiseen! Päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 8. Hauskoja muistoja kollaaseissa, olet ollut monessa naamiaisissa :)
  Mukava muistella iloisia asioita, nyt kun elämä sinua muuten koittelee. Halit!

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia kollaaseissa, niin iloisia ilmeitä hauskoja asuja ja riemukasta menoa. Tuli niin pirteä olo kun katselin näitä, kiitos. Olet ollut monissa naamiaisissa, minä en ole yksissäkään.

  Olen myös tullut nostalgiseksi viime aikoina, olen katsellut paljon vanhoja kuvia, niistä muistaa monta hauskaa hetkeä.

  Olenkin kuullut että viruksista voi jäädä tauteja, harmi kun sullakin on käynyt niin, siis flunssa on vakavampi tauti kuin voisi luulla.

  Paranemista sulle ja ei aina jaksa tehdä uusia kuvia, varsinkin kun on voimat mennyt sairastaessa.

  Ollaan ja eletään miten itsestä tuntuu ja voimien mukaan.

  Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Vau upeeta, niin monenlaisia asuja ja hahmoja. Paljon olet vaivaa nähnyt naamiaisasuihisi vaan kyllä on varmaan hauskaakin ollut. Toi rokkarimimmi on silti suosikkini vaikka on siellä monta muutakin upeaa asua. Tumma kaunotar hauskoissa asuissaan.
  Minäkään en ole koskaan käynyt naamiaisissa.

  Kivoja muistorikkaita hetkiä kuvina, sitten kiikkustuolissa katsella.

  Ei voi olla totta, taas uusi vaiva. Virukset ovat kelju juttu, kun tuovat mukanaan ikäviä jälkiseuraamuksia.
  Ukkeli piti lenssun myös ja oli viikkokaupalla hyvin väsynyt.

  Kyllä sinulla olisi jo entisissäkin ollut pitämistä, niin vielä verenpainetauti, huh. No, nyt sitten todellakin malttia ja liikarasituksen välttämistä.
  Leppoisaa viikkoa ja parempaa vointia<3 Haleja sylikaupalla

  VastaaPoista
 11. Heh, sinullahan on ollut tosi hauskaa!!
  Ikävä kuulla, että sairaus on runnellut sinua!

  VastaaPoista
 12. Uuna, what fun photos of you my friend! I do love the cat costume, you look so sweet!
  I am sooo sorry to hear what this illness has done to you! I continue to keep you in thought and prayer and sending healing energy your way!
  hugs and love,Jackie

  VastaaPoista
 13. Todella monta naamiasiasua olet valmistanut!
  Ovatko vielä tallessa, siittähän Emmi saisi jossain vaiheessa penkkariasusteet itselleen.
  Kivoja muistoja tällaiset!

  VastaaPoista