torstai 24. marraskuuta 2016

Marraskuun selätystä punaisilla atc-korteillaSiivosin jo pöydän korttiroskista, mutta sitten piti aloittaa vielä yksi sarja atc-kortteja. Ja punaista väriä! Siis minä? Kai se on tämä joulun lähestyminen, tai hämärän selättäminen, ja marraskuun.

Nämä eivät ole vielä valmiita, jotain pientä haluan vielä nyppiä ja katsella. Osa näistä tulee vaihtoon, mutta laitan sitten uuden postauksen, kun olen valinnut.

Tässä muutama muukin kuva Lepiksen innoittamaan Marraskuun selätykseen.
Tämä viimeinen kuva olisi pitänyt ottaa pimeällä, eikä vesisateisessa aamussa. Tämä on tällainen hökötys, jonka tein ulos. Pimeällä näyttää ihan nätiltä, mutta on se muulloin vähän outo, mutta niin on asukaskin :-D

Sinnitelkää marraskuuta vielä muutama päivä...

26 kommenttia:

 1. Siellä näyttää syntyvän komeita pieniä taideteoksia. Haluaisinpa vaihtaa kanssasi yhden tai kaksi, kunhan valmistuvat ja päätät mistä olet valmis luopumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua juuri ajattelin, kun mietin vaihtoa. Emme ole vielä ehtineet vaihtaa ja sinulla on juuri sellaisia taiteellisia kuin haluaisin. Palataan asiaan, kiva kun kiinnostaa :-)

   Poista
 2. Kyllä nuo kortit vie mennessään niin teksi mieli vaihtaa...upeaa punaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään emme ole pitkään aikaan vaihtaneet, joten sovitaan, kunhan saan kaikki valmiiksi.
   Kiva kun tykkäät :-)

   Poista
 3. Voi taivas...nyt minä ihan hajoan, tähän näytön ääreen, tämän upeuden edessä! Todellakin hehkuvaa punaista. valtavan kauniita. Kauneimpina silmiin tarttuu 3. rivin 3 viimeistä ja alarivin 3. Tosin niin tarkasti ei ylempiä rivejä nää :-)

  "Katsoo omaa hiilellä piirrettyä silkkiperhosta korttipohjan päällä ja huokaa,
  kovin on väritöntä, aivan kuin maisema ulkona" :-D

  Voit odottaa ruuhkaa korttivarauksiin tällaisilla upeuksilla ;-O
  Valokuvat ihania ja ulkona oleva koriste niin ihanan outo, sanoo tosi outo, ja rakastuu siihen oitis ;-X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkohäkkyrä on iltahämärissä tosi kaunis, muuten outo, kuten sanon. Nyt se on kyljellään pihalla, kun täällä tuulee niin kovasti. Isäntä yritää kiinnittää tukevammin.

   Eikö punaiset olekin ihmeen houkuttelevia täällä harmauden keskellä? Täytyy varmaan tehdä vielä yksi satsi... No ehkä en ehdi, kun ensi viikolla ovat äidin 90-vuotisjuhlat.

   Poista
 4. Kiitos Uuna viestistäsi. 4 abstraktin kortin vaihto sopii hyvin jos annat minulle pari viikkoa aikaa. Meillä alkaa nimittäin 2.12. KuumArt:n johtoryhmän jäsenten yhteisnäyttely Huvilassa Järvenpäässä ja se teettää nyt vähän lisätyöt, kehystys ym ym. Mutta sitten kun näyttely on ripustettu ehdin taas tehdä kortteja lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään kiirettä. Voit silti valita omat korttisi, kun saan vaihdokit tuohon bannerin alle. Tänään pitäisi tulla, enää muutama siirtämättä.
   Kiva kun suostuit :-)

   Poista
 5. No jopas on hurjasti kaikkea mahtavaa tekeillä ja tulee huikeita kortteja.

  Meillä on myrskynnyt monta päivää ja yötä ja kaikki se tuuli kaataa. Lumet lähti ja eilen illalla satoi vettä kaatamalla. Aamulla oli taas lumi maassa ja kaikki jäässä. Laidasta laitaan menee sään suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huikean postauksen laitoin. Sain tänään Enkulin taskukirjeen ja olen ihan pyörryksissä. Ulkona tuulee, mutta tuntuu että täällä sisälläkin humina vain käy.

   Poista
 6. Ihaninta marraskuun selätystä IKINÄ. Upeaa punaista ja kaunista hehkuvaa väriä. Sinulla taitaa olla todellinen inspiraatio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivällä oli inspiraatio, mutta nyt olen ihan pyörryksissä, eikä henki kulje. Arvaa miksi? SAIN TÄNÄÄN TASKUKIRJEESI ja se on huikea, henkeä salpaava.
   ♥ KIITOS ENKULI, KIITOS ♥

   Poista
 7. Näillä se selättyy, kauniilla valoilla ja rakkaudella tehdyillä korteilla! Minusta tuo sinun 'outo häkkyrä' on todella komea ja harmittelen ettei se ole tuolla minun parvekkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot ovat tarpeen tässä hämärässä, eikä punainenkaan pahaa tee :-)
   Häkkyrä sai kyytiä tänään, kun tuuli niin vimmatusti. Siinä on painona paksu puulevy ja vielä iso kivi, mutta tuuli oli vahvempi. Täytyy huomenna keksiä vielä lisää painoa.

   Poista
 8. Näyttää oikein hyvältä nuo atc-korttisi vaikkei valmiita olekaan. Punainen on lempparini väreistä, joten kieli pitkällä odottelen korttien esittelyä.
  Ei kai tuo "hökötys" kovin outo ole, ainakaan minusta, ihan hyvä noinkin ja pimeällä varmaan komea näky.
  Oikein upeasti olet marraskuuta selätellyt. Minä sen olen tehnyt piirtämällä tonttuja ja lumiukkoja ja joulukortteja väsäämällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on hyvä tapa selättää marraskuuta, siitä ovat saaneet toisetkin nautintoa.

   Laitoin jo tuonne bannerin alle osan korteista vaihdettaviin. Siellä voi katsella ja miettiä tekisikö jotain korttia mieli vaihtoon.

   Poista
 9. Oi,o i,noista jos jonkin saisin on niin minun Makuuni.muuten minullakin on kasa samaa tyyliä kuivumassa.Hyvää perjantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypäs kurkkaamassa tuolla bannerin alla, siellä on jo osa esittelyssä ja vaihdettavissakin. Tehdään jouluvaihto :-)
   Laita sähköpostia uulesyr@gmail.com jos jokin kortti tai pari miellyttää.
   Hyvää viikonloppua sinullekin :-)

   Poista
 10. On varmaan mahtava tunne omata tällainen taito tehdä kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vain tekee, ei sitä mieti, osaako vai ei :-))
   Kiitos Orvokki!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Minä oikein innostuin noista punaisista korteista ja tein eilen toisen satsin lisää. Silti kortit ovat taas loppu: taskukirjeitä kun tekee, niin monta lähtee maailmalle.
   Kiitos Harakka :-)

   Poista
 12. Kyllä noilla raikkailla punaisilla ja "höhötyksellä" ja mullakin valoilla marraskuu selättyy.
  Minä tykkään hökötyksestäsi. Itse sytytin eilen pihalle kynttilät. Hyvää 1.adventtia sinne teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset kortit ja valoa hehkua hökötys piristävät päivää. Nyt meillekin tuli vähän lunta, se myöskin tuo valoa.
   Kiitos aimarii :-)

   Poista