keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Uskomatonta postia SusannaltaPostipoika helli minua eilen!!! Sain kaksi niin upeaa taskukirjettä, että silmät vain pyörivät päässäni. Esittelen ensin Susannalta saamani postin, koska sovin vaihdosta ensin hänen kanssaan.
Tässä näette jo vähän värimaailmaa, jota on tulossa monen kuvan verran. Ihan en saanut värejä oikeiksi, koska on niin suttuinen ilma, eikä luonnon valoa saanut.

* Muistakaa klikata suureksi, jotta kaikki yksityiskohdat näkyvät!
Tässä kokonaisuus! Huikaisevaa, eikö totta! Sovimme abstraktista kokonaisuudesta ja sitä nämä Sussun kortit ovat ja siksi miellyttävät minua erityisesti. Sovimme myös, että korttien taakse laitamme runoja. Sussulla runoja on myös korttien edessä, siksi tämä posti on pelkkää nautintoa.


Kortit 1 ja 2


Esittelen kortit pareittain, jotta myös tekstit erottuvat. Numeroin kortit, jotta voin kommentoida niitä helpommin vielä myöhemmin.


Kortit 3 ja 4

Korteista 1 ja 3 pidän erityisesti maalausten johdosta. Kortin 2 säe "Hän oli siis matkalla" saa minut näkemään itseni etsimässä ja odottamassa...
Kortin 4 säe saa minut ajattelemaan, miten aina olemme matkalla, menneeseen ei voi palata.


Kortit 5 ja 6

Säkeet kulkevat mielenkiintoisesti kortista toiseen.


Kortit 7 ja 8

Näissä korteissa Susanna on varmaan käyttänyt leimojaan. Nämä ovat todella hienoja.

Kortti 9
Yhdeksäs kortti on todella vaikuttava sekä kuvaltaan että tekstiltään. Väriä en saanut aidoksi, nyt keltaista on liikaa ja vaaleanpunaista puuttuu, mutta voitte kuvitella, kuinka hieno tämä on.Kiehtovia ja mielenkiintoisia runoja. Olen lukenut monta kertaa. Jokainen runo toimii yksin ja muodostaa monta mielikuvaa, mutta kokonaisuus lennättää silmieni eteen kokonaisen maailman, avaruuden, menneisyyden ja nykyisyyden...


Eihän Susanna olisi Susanna, jos postissa olisi ollut vain kortit!!! Mukana oli monenlaista ihanaa. Kauniin kortin lisäksi mukana oli kirja, jonka Susanna on kuvittanut. Todella kauniita kuvia ja hienoja tekstejä. Koska postauksesta tulee nyt niin pitkä, kerron tästä kirjasta myöhemmin lisää. Mukana on nimittäin muutama Susannan runo, jotka haluan teille välittää.

Eikä tässä vieläkään kaikki :-)))))))))Sydämelliset kiitokset Sinulle Susanna! Olet nähnyt paljon vaivaa ja olen todella ihastunut kortteihisi ja runoihisi.  Kiiiiiiiiiiiitos :-)

(Esittelen oman taskukirjeeni myöhemmin, koska nyt postauksesta tuli niin pitkä. Sen kyllä Susannan lähetys ansaitsi. Tästä pääset katsomaan, mitä Susanna ajatteli minun taskukirjeestäni :-)


20 kommenttia:

 1. Kyllä täälläkin silmät ahmii kauniita kortteja,sanoja ja värejä, hieno vaihto!
  Jospa itsekin sais kortteja tehtyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä korteista ja runoista riittää ihmeteltävää ja ihailtavaa pitkään. Huikeita!
   Kuvasin runot uudestaan, jotta ne näkyisivät kunnolla. Toivottavasti osut tänne vielä uudestaan, niin näet ja pääset matkaan....

   Poista
 2. Vau mitä ihanuuksia. Paahteisen hehkuvat värit, jotka tuovat valoa syksyyn ja virkeyttä mieleen. Mielenkiintoisia runoja, puhuttelevia ja kauniita kortteja. Ja vielä mahdottoman paljon kaikkea ihanaa mukana, kirjakin vielä :-) Näissä riittää ihastelua.
  Nyt jännityksellä odottamaan Susannalle lähettämiäsi kortteja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin runot uudestaan, jotta pääset niiden matkaan paremmin. Sekä runoissa että korteissa riittää ihailtavaa pitkään. On tämä ihmeellistä!!
   Hieno postipoika ja ihanat ystävät :-)

   Poista
 3. Voi hyvä ihme, miten upea postia.
  Korteissa värimaailma on jännittävä ja runoista erityisesti tykkäsin. Sanat on minulle niin tärkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrät että olen ihan öönä täällä. Vuorotellen ihailen kuvia ja sanoja, minulle kun molemmat ovat tärkeitä.

   Poista
 4. Ihanaa postia sait, kauniita kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt postipoika olisi pusun tarvinnut, mutta salaa oli käynyt laatikolla. Annoin pusun sitten postin sisälle tuojalle :-)

   Suurimman kiitoksen ansaitsee Susanna.

   Poista
 5. Tosi kaunista postia olet saanut ja runot niin kauniita. Olen kovasti ihaillut näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upeita! Näitä ihailen ja näistä nautin pitkään.

   Poista
 6. Kyllä on kauniita kortteja ja entäpä runot... Ne herättävät monenlaisia ajatuksia ja yhdistettyinä korttien mielikuvitusrikkaaseen kuvamaailmaan ovat mieltä kiehtovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runot ovat kiehtovia ja kuljettavat mukanaan aina erilaiseen matkaan - jokaisella lukukerralla. Hieno kokonaisuus ja upea lahja.

   Poista
 7. Ihan tuli itku noista runoista. Kaunista, sielukasta, ihanaa. Olen sanaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttava kokonaisuus! Puhuttelevia niin yhdessä kuin erikseenkin.
   Arvaa että nautin tästä lahjasta. Liikuttaa kyyneliin asti, kuten sinuakin.

   Poista
 8. Ihania kortteja, ihanat runot ja ihana kokonaisuus.
  Teillä on upea harrastus, ja sen te osaatte (kävin Susannan sivuilla katsomassa myös).

  Ja sitten sanotaan, ettei kukaan enää lähetä mitään postissa, että kaikki vaan sähköisesti... että postikulku minimiin... ja höh sanon minä. Mikään ei voita etanapostissa tullutta viestiä, kirjettä tai pakettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kutkuttava tunne, kun saa postin mukana pullean kuoren käteensä. Sitä nauttii jo pitkän aikaa pelkästään hypistelystä, eikä raaskii heti edes avata. Sitten tulee kuitenkin yhtäkkiä kiire ja pitää nähdä, mitä on sisällä.

   Tämä oli mieluinen posti ja varmasti moni ottaisi mielellään vastaan oikeaa postia. Pitää vaan olla itsekin aktiivinen, että posti kulkee molempiin suuntiin.

   Poista
 9. Hei ihanainen! Kiitos sinulle ja kaikille kommentoijille ihanista kehuistanne! Olen täällä aivan sydän sykkyrällä! ♥♥♥ Tuo "Ajatuksia elämänpolulta"-vihkonen sisältää meidän "kehityspiirimme" runoja ja ajatuksia. Kiitos sinulle ihanainen omasta upeasta taideteoksestasi. Kunhan ehdin loppuviikosta niin postailen blogiini.Kiitos!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä kaikki kehut ansainnut, niin ihana taskukirjeesi on. Ihailen vuorotellen kuvia ja runoja ja välillä yhtäaikaa ♥♥♥ Tämä on hieno kokonaisuus ja siinä riittää minulle pitkäksi aikaa luettavaa ja mietittävää. Teokseen "Ajatuksia elämänpolulta" palaan kyllä vielä.
   Nyt kiitos vielä kerran!

   Poista
 10. Upea vaihto teilä on ollut. Hienoja kortteja ja runoja. Ihaillen kuvia katselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kivaa vaihtaa pitkästä aikaa kortteja. Ja mitä sainkaan, niin upeita ja kiehtovia kortteja ja runoja. Voi ihmettä!

   Poista