tiistai 3. tammikuuta 2017

Blogitarina AmaliaViisi vuotta takaperin kirjoitimme yhdessä Blogitarina Amalian. Minulla oli silloin Usva-niminen blogi ja aloitin tekstin ja valitsin seuraavan kirjoittajan. Hän taas valitsi jatkajan. Näin tarina kiersi blogilandiaa ja yllättävät käänteet seurasivat toisiaan. Oli mielenkiintoista seurata tarinan kulkua.

Valitettavasti tarina jäi pois näkyvistä, kun minulle tuli ongelmia blogini kanssa ja jouduin sen poistamaan. Tallensin tarinan kuitenkin uudelleen julkaisua ajatellen. Nyt osa kirjoittajista on jo lopettanut blogin kirjoittamisen, siksi en voi linkittää heitä, mutta kyllä te kirjoittajat tunnette ilmankin.

Kuvat ovat myös minulla tallessa. Ne ovat valtavan hienoja. Laitan ne myös tarinan yhteyteen, kunhan tästä ehdin. Tarina on nyt siis luettavissa bannerin alla olevassa omassa sivussaan. En tiedä, miksi tausta on tuollainen tumma ja fontitkin vaihtelevat, vaikka klikkasin kohtaa "poista muotoilu". Yritän vielä, jos saisin yhteneväisyyttä kokonaisuuteen. Pääasia on kuitenkin, että tarina on nyt luettavissa. Aikaa on kulunut sen verran, että olemme jo jännät käänteet unohtaneet. Kannattaa siis lukea uudestaan.

Nautinnollisia hetkiä muistojen parissa :-)

Lisäystä: Kopioin tarinan uudelleen ja nyt sain värillisen taustan pois, mutta vieläkään teksti ei kopioitunut kuin alkuperäinen. Yritin kuitenkin saada siihen vähän kappalejakoa, että on helpompi lukea. Kuvat vielä puuttuvat, mutta ne tulevat kyllä...

Jos haluat kopioida tarinan itsellesi, kannattaa se tehdä nyt, ennen kuin laitan kuvat, niin saat tarinan helppolukuisemmaksi.

6.1.2017

Nyt laitoin vielä kuvat tekstin yhteyteen. Huomasin, että tekstiin tullut virhe on tullut jo silloin, kun olen kopioinut kokonaisuuden blogista. Ihme juttu, mutta jotain on vain sattunut. Lukevaa vielä oma osuutenne, että varmasti kaikki on oikein.

Kiitos vielä vuosien jälkeen kirjoittajille ja kansien suunnittelijoille.
Tuli sellainen jännä fiilis, että tämä täytyy tehdä uudestaan. Mietin tapaa, miten se nyt toteutettaisiin ja mistä kirjoitettaisiin.
28 kommenttia:

 1. Oli niin mukavaa lukea tämä tarina uudelleen. Tosi upeaa, että se oli sinulla tallessa. Tuhannesti kiitos.
  Itseltäni katosi, mutta nyt en anna enää kadota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän vielä muokata ulkoista asua, koska se nyt siirrettäessä muuttui. Mutta lukemaan pääsi näinkin. Eikö ole hieno tarina. Kiitos sinulle osallisuudesta :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tällainen leikki meillä oli viitisen vuotta takaperin. Oli jännittävää ja hauskaa odottaa, mitä seuraava kirjoittaja keksii.

   Poista
 3. Kylläpä on mielenkiintoinen tarina. Yhdessä olette kirjoittaneet ja jokaisella on oma osansa yhteisessä tarinassa. Kiva kuun sain lukea, kiitos kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole jännittävä ja jatkuvasti uusia vivahteita saava tarina.
   Nyt kopioin sen uudelleen, jotta olisi helpompi lukea.
   Kiitos Sisko!

   Poista
 4. Hih, muistan, että olin yksi kirjoittajista ja se oli minulle huima matka! Huomasin, että nautin siitä!!Jee! Sillä tiellä olen vieläkin. Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli minullakin jännittävää, koska aloitin, enkä yhtään tiennyt, missä tilanteessa kirjoitan loppusanat.
   Hieno homma, täytyy varmaan tehdä uudestaan :-D

   Poista
  2. Olen mielessäni usein toivonut, että aloitan uuden kiinnostavan tarinan jne...

   Poista
  3. Ei vaan, että Sinä aloitat!

   Poista
  4. Ei kun arvotaan järjestys :-)

   Poista
 5. Oi kiitos Uuna, tämä oli ihana juttu, sata sydäntä Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ideasta! Tämä oli kyllä jo useammankin kerran mielessä, mutta en vain saanut aikaiseksi, se auttoi, että tuuppasit vähän :-DDD

   Poista
 6. Tuossa oli yksi semmonen kohta, jota en ole aiemmin huomannut, olisiko Valokilla vanhingossa tullut mun osuus, joka on toistona hänen osuutensa keskellä? Eihän se mtn haittaa, mutta ihmettelin sitä. Ja anteeksi että heti rupean hankalaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kerrot, koska siellä kun oli ne kuvat, niin jouduin kopioimaan pätkissä. Onhan siinä voinut sattua jotain. Katson heti aamulla sen läpi.
   Oikeasti, hyvä kun kerrot, kiitos :-)

   Poista
 7. Hyvänen aika, onko siitä jo viisi vuotta? Aika rientää, mummeli ei tahdo pysyä kyydissä enää.

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se aika kuuluu. En olisi itsekään uskonut, jos en olisi päivämäärää nähnyt.
   Kyllä on pitelemistä itselläkin, että kyydissä pysyy.
   Kiitos Unelma :-)

   Poista
 8. Mitä, viisi vuotta jo! Kiva, että kokosit tarinan, omani hävisi tietokoneen pimpahduksessa, vain oma kirjoittamani jäi vanhaan blogiin. Muistan vain, että oli tosi iso haaste minulle, kun en ollut kirjoitellut vuosiin mitään tarinoita. Ihanaa, että saan nyt tarinan kokonaisuudessaan talletukseen, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, usko tai älä, mutta uskothan sinä :-))
   Laitan ne hienot kuvat vielä, kunhan halukkaat ovat kopioineet tämän. Kuvien kanssakin saa kopioitua, mutta suoraan wordista en saanut tänne kuvien kanssa.

   Poista
 9. Tämä oli hieno homma ja lopputulos monisäikeisyydessään huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomaton mielikuvitus kaikilla! Ihan huikea tarina :-)
   Otetaan uusiksi....mietin vielä miten...

   Poista
 10. Voi, miten ihana idea! Täytyy heti tutustua toteutukseen. Iloa uuden vuoden päiviin UUna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu!
   Tämä oli tosi hauska juttu, jännittäväkin, koska ei yhtään tiennyt, mihin edellinen kirjoittaja lopettaa, mitä pitää keksiä.

   Poista
 11. Oi miten kiehtova tarina teillä on syntynyt yhteistyönä. Jokainen kirjoittaja on tehnyt omansa sopivaksi ja omalla tavallaan. Kertakaikkisen hieno.
  Upea idea kirjoitaa tarina yhdessä <3 Pidin siitä hyvin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maahinen!
   Tämä oli niin huikea tarina, että juuri ja juuri meinasi karata käsistä, mutta aina uusi kirjoittaja keksi, miten jatkaa. Oli se jännittävää.
   Seuraavaan sinäkin tulet mukaan ;-))

   Poista
 12. Hienoa että kaivoit yhteisen kimppa tarinan esille blogistaniaan, niin ei jää unholaan.
  Upean kirjoitus työn teitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus!
   Myös kuvitus on tosi upea, kohta laitan kuvat mukaan, sitten sinäkin saat hienon työsi esille taas.

   Poista