sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Lisätietoa kirjoittajilleOli niin hauska lukea blogitarina Amaliaa, että heräsi ajatus, tehtäisiinkö vastaava uudestaan. Onko kiinnostuneita?

Ajattelin, että jos kiinnostuneita kirjoittajia on, niin nyt arvon kirjoitusjärjestyksen.

Yritetään jokainen kirjoittaa lähes saman pituinen pätkä, noin A4-sivua vastaava. Tärkeämpää kuin pituus on ilmaisu ja omaperäinen tekstin käsittely. Tätä ei silti tarvitse säikähtää, olette kaikki hyviä kirjoittajia, sehän on nähty.

Jos haluat lähteä mukaan, ilmaise kiinnostuksesi kommentissa, kerään sieltä halukkaat. Olisiko viikko sopiva aika miettiä mukaan tuloa? Ajattelin myös, että olisi viikko aikaa kirjoittaa. Jokainen kirjoittaa tarinan osansa omaan blogiinsa, kerään sieltä tarinan kokonaisuudeksi bannerin alle.

Miltä kuulostaa, tuletko mukaan?

(Kuva ei ole kansikuva, kunhan nyt jotain laitoin, että näkyy sivupalkissa paremmin.)


9.1.2017 Lisäys 


Mietin vielä tuota aloitusta, koska tuntuu, että sitä pelkää moni, eikä siksi uskalla tulla mukaan. Aloitan itse tarinan, mutta siitä saa lähteä vaikka minne sivupoluille ja mihin aikaan tahansa.

Ilmoittautumisaikaa on ensi sunnuntaihin. Laitan aloitusjakson siten valmiiksi, että ensimmäinen kirjoittaja näkee sen heti maanantaiaamulla, jos haluaa alkaa miettiä. Laitan jokaisen kirjoittajan kohdalle päivämäärät, mihin mennessä pitäisi olla valmista seuraavalle kirjoittajalle. Laitan uuden postauksen, kunhan ilmoittautuneet selviää.

Kerään tähän mukaan ilmoittautuneet, mutta tämä EI OLE kirjoitusjärjestys, vaan olen poiminut nimet ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esther

aimarii

Maahinen

Mustis

riitta k

Asta

UUna

Aina

...mutta vielä mahtuu lisää...

Linkit eivät varmaankaan johda siihen blogiin, johon haluat kirjoittaa. Kerrotko sen osoitteen, jonka laitan linkiksi, kun laitan kirjoitusjärjestyksen.

Kivaa, kyllä tästä tarina tulee :-)))26 kommenttia:

 1. Tulen mukaan tietenkin ja meitähän on täällä vaikka kuinka kirjoittajia joten nimiä alle vaan!!

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa minuakin tulla mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, kun tulet mukaan. Kiitti aimarii :-)

   Poista
 3. Oi nytkö teette sen uudelleen? Houkuttelevaa, mutten tiedä osaanko ja saanko hallittua kummallisuuteni kokeneessa seurassa :-DD Tekstini voisi erottua liikaa joukosta.

  Enkä edes haluaisi aloittaa. En osaisi valita toisille mieleistä aihetta.
  Kiinnostaa, mutta en halua pilata toisten tarinaa ;-D Ehkä minun pitää tyytyä sujuvasti lukemaan tekstiänne valmiina. Idea on kuitenkin mielestäni upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luit Amalian, niin huomasit, että kirjoittajat olivat erilaisia, ei tarvitse siis sitä pelätä. Se on vain rikkaus, kun tulee erilaisia kirjoittajia. Kyllä minä mielessäni ajattelin, että sinä tulisit. Tulethan, pliis :-)

   Poista
  2. Maahinen: ymmärrän pelkosi, mutta se on turha. Itsekin arkailen aina. Meitä on joka lähtöön, eikä kukaan pysty hallitsemaan ehkä kokonaisuutta kun kaikki kirjoitamme niin eri tavalla omasta näkökannsta. Mukaan vain:)

   Poista
  3. Hyvä Mustis, juuri niin :-)

   Poista
 4. Näkeekö tuota Amaliaa mistään? En tiedä oikein mistä on kyse...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia-tarina on ylhäällä bannerin alla oikealla. Laitoin sen nyt pitkästä aikaa taas esiin. Meillä oli silloin jännää, kun sen kirjoitimme. Nyt siitä on jo viisi vuotta. Sen kunniaksi kirjoitamme uuden. Tule mukaan, tulethan :-)

   Poista
  2. Amalia oli todella hieno ja mielikuvituksellinen tarina - olette hyviä! Itse en ole kirjoittanut vuosiin mitään luovaa, mutta kovasti kiinnostaa tulla mukaan.

   Olisiko siinä ideaa, että olisi 2 arvontaryhmää. Kokemattomat arvottaisiin keskelle, ei aloitukseen?

   Sujuuko tämä niin, että viikon välein jonain määrättynä päivänä kirjoitusvuorossa oleva postaa tekstinsä? Ja seuraava jatkaa sitä taas viikon päästä?

   Olen kerran yhdessä FB-ryhmässä osallistunut vastaavaan. Tosin silloin kuka tahansa sai jatkaa tarinaa muutamalla rivillä. Meillä oli hurjan hauskaa ja kippurassa sai nauraa.

   Poista
  3. Ajattelin, että ehkä sittenkin aloitan itse tarinan, koska moni pelkää aloittamista.
   Jokainen julkaisee viimeistään sunnuntaina oman tekstinsä ja uusi pääsee siitä jatkamaan. Laitan päivämäärät uuteen postaukseen, kunhan näen kirjoittajat.
   Sinä tulet ilman muuta mukaan. Jokaisella meistä on taukoja välillä, mutta tämän onkin tarkoitus herättää nukkuva kirjoittaja.

   Poista
  4. Selvä juttu sitten, vaikka vähän tutisuttaa :DD
   https://digi-passions.blogspot.fi

   Poista
  5. Otetaan ihan huumorilla vaan, joten pois voihke ja jännitys :-))

   Poista
 5. uskaltaisinko yrittää?? ainakin kirjoittelen paljon, mutta miten tällaisen kanssa, en tiedä kun en ole kokeillut. luen jossain vaiheessa tuon Amalian oikein ajatuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskallat. Olen lukenut tekstejäsi, olet hyvä kirjoittaja. Jokaisen osuus on oikeastaan aika lyhyt ja on on vain hyvä, että jokainen kirjoittaja vie tapahtumat muualle kuin edellinen. Yllätys on aina hyvä ;-)

   Poista
 6. Kivaa, että aloitat. Sitä salaisesti toivoinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin ajattelin aloituksen sinulle, mutta ok teen sen, niin siitä on helpompi jatkaa...jos on ;-D

   Poista
 7. Hih, minäkin olen näköjään jo ilmoittautunut ;-DD
  No, nyt ei ainakaan aloitusta tarvitse pelätä. Ehkä sinne väliin uskallan kirjoittaa oman tekstini. Ja onhan siinä viikko aikaa oikolukea ja korjata kielikukkasia, joita aloittelijalla voi hyvinkin tulla :-O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajattelin ylipuhua sinut :-)) Olisin ottanut pois, jos ei olisi onnistunut, mutta ajattelin, että kyllä sinut täytyy mukaan saada. Olet hyvä kirjoittaja, sinun elävää tekstiäsi tarvitaan mukaan.

   Poista
 8. Rohkaistun, vaikka hirvittää...

  VastaaPoista