torstai 2. maaliskuuta 2017

Korttivaihto Susannan kanssa

Ystävyys,  Practice kindness ja Let's party

Sain jo monta päivää sitten ihanan paketin Susannalta. Jo paketti oli niin hieno, että tuskin raaskin avata. Sisältä paljastuivat nämä kolme korttia, joihin ihastuin Susannan blogissa. Eivätkä Susannan kortit nyt voi tulla sellaisenaan, taas hän oli koristellut kortit hienosti. Aah!!Mukana oli ihana pieni kirja. Niin kaunis ja hypisteltävä!! Jääkaappini sai myös uuden koristeen. Minulla on jo kiva ryhmä, kiitos Sussu :-)Vielä hieno korttikin löytyi paketista.
Tämä oli hieno vaihto, KIITOS SUSANNA  tosi paljon. Tykkään näistä kovasti.

Tässä omat korttini: Silmänkantaja, Kutsu ja Säteily
Ne olivatkin blogissani vähän aikaa sitten, joten en nyt esittele niitä enempää. Lisäksi Sussu sai "romupussin". En voi nykyisin hajun takia käyttää erikoisliimoja, siksi en voi käyttää kaikkea korteissa. Toivottavasti joillekin romuistani Sussu löytää käyttöä.


12 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana vaihto! Niin kauniita kortteja molemmilta. Ja totta, Susannan paketit ovat niin kauniita, että oikein säälittää avata. Mutta paketin sisusta se vasta kaunista on.
  Omat korttisi ovat myös hyvin upeita ja tuo silmänkantaja on huikean hauska oivallus :-)
  Romupussi, nyt jo naurattaa, tokkopa se romua on ollut. Ja toisen romu, toisen aarre :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt jo pakettikin kuvata, mutta olin liian innostunut avaamaan, niin hoksasin vasta jälkeenpäin. Mutta olipa sisällä paljon aarteita kuvattavaksi.

   Toivottavasti romuissa on jotain, mitä voi hyödyntää, sen aika näyttää. Olisi hauska nähdä jossain kortissa jokin tuttu kapine tai helmi. En raaskinut heittää pois, vaikka en voi itse käyttääkään.
   Kiitos Maahinen :-)

   Poista
 2. On nämä teidän vaihdot ihania ja silmiä hiveleviä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina ihanaa, kun posti tuo paketin. Jännittää, miltä kortit näyttävät, mutta taas ne olivat tosi huikeita. Ihanaa!!

   Poista
 3. Wau mitä kortteja! olette kumpainenkin mestareita:) Ja Susanna sai vielä "romupussin" voin kuvitella miten iloiseksi hän siitä tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettei vaan olisi liian romua, mutta sen näkee sitten... :-D
   Kiitos Silkku!

   Poista
 4. Vauuu ja vauuu .. miten upeita kortteja te kumpikin teette. Susannan kortit on sellaisia, joista tulee hyvälle mielelle niitä katsoessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Susannan kortit olivat niin mieleen, että oli aivan pakko saada :-)))

   Poista
 5. Kiitos miljoonasti sinulle aarteistasi ja tästä vaihdosta!

  VastaaPoista