tiistai 25. huhtikuuta 2017

Uutta leikkiä huhtikuussa 2017Teemakuun kollaasissa mietitään, mitä ei olisi vielä tehty. Minä tilasin vähän aikaa sitten Inka Gold -värit, joilla olen nähnyt monien taikovan vaikka mitä hienoa. Nyt on ollut vähän kiirettä, koska minut saatiin puhuttua ympäri toimimaan toimittajana ja kirjoittamaan ja kuvaamaan jutun yhteen lehteen. Pakko oli kuitenkin vähän kokeilla värejä tässä kiireen keskellä. Liimasin luonnosta keräämiäni lehtiä ja risuja yhden vanhan työn päälle ja sitten vaan leikkimään uusilla väreillä. Hienot ne ovatkin, tarttuvat vaikka mille pinnalle. Näille tulee kyllä käyttöä, kunhan tilanne rauhoittuu.


"Huhtikuun teema:
KOKEILE JOTAKIN UUTTA 
voi olla välineet, tekniikka, tyylisuunta jne.."
Tässä nyt kuusi, vaikka kollaasissa onkin yhdeksän :-D
(Munkit tuli syötyä, siksi jätän ne nyt haasteesta pois.)Kiitos hauskasta haasteesta ja Susulle kiitos uudesta papukaijamerkistä :-)


38 kommenttia:

 1. Vauh, ja vauh! Upeita ja nuo yksityiskohdat! Kollaasi jo valmis taideteos seinälle.Onnea kaijasta joka myös loistaa kilpaa töittesi kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Ehdin sentään haasteen tehdä, se on minulle kunnia asia. Ai niin, tuonne bannerin alle piti vielä laittaa paikalleen.

   Poista
 2. Onnea ja papukaija.Ihania töitä ,näyttää niin hyvältä.Kiva kun ennätit kiireiltäsi kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki! Vielä muutama sivu kirjoitusta, sitten taas tuttuun arkeen.

   Poista
 3. Ihania, värikkäitä ja kauniita. Onnittelut papukaijamerkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :-) Oli kiva leikkiä ajattelematta mitään...

   Poista
 4. Oi miten ihania, todella kauniita. Upea kollaasi tuli näistä, vaikka kivoja oli ne herkkulinnutkin :-) Upeaa pintaa näissä ja todella kauniita värejä.
  Onnittelut upeasta kollaasista ja kauniista papukaijamerkistä.

  Minullakin muutama rasia inka gold värejä ja käytin yhtä väriä teemakuun askarteluuni.
  Toimivat hienoina tehosteväreinä ja myrkyttömiä :-))

  En ole vielä ehtinyt postittaa korttejasikaan, sorry. Jos en tällä viikolla ehdi, laitan ne ensi viikolla. Huomena käydään taas Siilinjärvellä ja lupasi lumisadetta. Aamulla pitäisi olla jo 10cm :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korteilla ei ole kiire, minä en ole vielä ehtinyt edes tehdä. Ensi viikolla sitten, kun olen saanut tekstin valmiiksi.
   Inka Gold -värit tuntuvat tosi hienoilta ja kivoilta käyttää. Aijon käyttää niitä seuraavassa korttisarjassa, toivottavasti niistä löytyy sinulle mieluisia kortteja. Palataan asiaan.

   Kiitos kauniista sanoistasi :-)

   Poista
 5. Aivan uskomattoman hienoa pintaa olet saanut taiottua väreilläsi ja mielikuvituksellasi!
  Onnea tehdyistä töistä ja papukaijamerkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka! Nämä Inka Gold -värit ovat tosiaan oikea löytö, niitä tulen käyttämään jatkossakin.

   Poista
 6. Nyt olet löytänyt sinulle mieleiset värit, säihkyvää pintaa ja hajuttomat. Kiva kun ehdit teemaankin. Kollaasissa on paljon katseltavaa, hienoja yksityiskohtia. Onnitelut papukaijmerkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin nämä värit minut vielä kuljettavatkaan? Uskon, että tulemme seikkailemaan yhdessä jatkossakin.
   Kiitos Millin :-)

   Poista
 7. Kai meille blogilaisille myös laitat vähän infoa, mitä juttua kirjoittelet, olisi kiva nähdä meinaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :-)) Juttuni koskee tätä tautiani. Meillä oli potilasyhdistyksen 20-vuotisjuhla ja lupauduin kirjoittamaan siitä. Arvaa onko helppoa kirjoittaa lääkärin puheesta :-ooo
   Katsotaan nyt, meneekö juttu lehteen asti...

   Poista
 8. Kuulin noista väreistä juuri hiljattain, kiito että kerroit enemmän. Huikeita vetoja ja mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä muuta loihdit niillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta saan juttuni valmiiksi, sitten on aikaa kokeilla näitä värejä. Odotan itsekin innolla seikkaulua niiden kanssa, tuntuvat juuri minulle tehdyiltä :-D
   Kiitos lepis!

   Poista
 9. Sulla piisaa intoa ja inspistä aina johonkin uuteen. Vahvoja värejä, kauniita, tykkään.
  Minua kiinnostaa vähän minkäsortin toimittajaksi olet ryhtymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen vain yhden jutun, en ryhdy laajemmin toimittajaksi. Tämä on siitä ongelmallinen juttu, että pitäisi kirjoittaa lääkärin puheesta. Muutakin kyllä. On kyseessä potilasyhdistyksemme 20-vuotisjuhla ja saivat minut puhuttua ympäri.

   Värit ovat se maailma, jossa viihdyn, sanat myös kyllä, mutta vapaamuotoiset, sellaiset, jotka nousevat itsestään pintaan.
   Kiitos aimarii :-)

   Poista
 10. Oi että miten kauniita kaikki. Nuo inka gold vahat ovat sitten niin mun suosikki ja änkeän niitä kyllä melkein joka työhön:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että minullakin näitä värejä tulee näkymään monessa työssä. Ihastuin heti kun sain. Nyt vain kokeilemaan kaikenlaisia uusia mahdollisuuksia.
   Kiitos Silkku :-)

   Poista
 11. Vau, niin upeaa hehkua olet taikonut tuolla värillä. Paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia <3
  Sinullahan on pitänyt kiirettä, kuulostaa inspiroivalta tuo aluevaltauksesi toimittajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kirjoittanut aikaisemminkin potilasyhdistyksemme tilaisuuksista, mutta ennen en ole sentään lääkärin puhetta joutunut kirjoittamaan :-o Tässäkin se on vain yksi osuus, mutta vaikein. Tämä on siis satunnaista tämä toimittajana oleminen, mutta mielenkiintoista ja haastavaa.

   Maalit ovat kuitenkin paljon houkuttelevampia. Nämä Inka Goldit ovat kyllä yllättäneet positiivisesti minut. Yhteinen tiemme jatkuu varmasti. Mitä on mutkan takana, selviää jatkossa.
   Kiitos Susu :-)

   Poista
 12. Hienot uudet värit ja upeaa hehkuvaa taidetta olet luonut. Kollasi värikäs ja hieno, kuten kaikki työsi. Piristää mukavasti loistollaan.

  Minulle nuo värit on uusi tuttavuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt näitä värejä monella, mutta olen pelännyt että haisevat vahvasti, siksi en ole uskaltanut tilata. Nyt ajattelin, että jos haisevat, käytän kesällä ulkona. Yllätyksekseni eivät haise, eikä ainakaan vielä poskiontelot reagoineet mitenkään, eivätkä silmätkään. Näistä tulee mieleisiä kavereita ilman muuta.

   Kiitos Sisko :-)

   Poista
 13. Upean hehkuvan värisiä töitä, kultaa ja kimmellystä.
  Pintojen rosoisuus elävyys, lisää myös kiehtovuutta.

  Onnea tehtyistä töistä!

  Aah, olen helpottunut että sait hyvät värit hajuille/tuoksuille herkästi reagoivana. Hyvä!
  Samat on vaivat Minullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus :-)
   On kiva löytää värit, jotka tarttuvat lähes kaikille pinnoille, eivätkä tuoksu...siis haise ;-)

   Poista
 14. Vastaan vielä tännekkin;) Eli kokeilin vielä niitä Brusho värejä tuoksuuko ja ei tuoksunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, näyttivät tosi hauskoilta ja hienoilta. Osasit kyllä käyttää niitä erityisen hienosti, kyllä silläkin on merkitystä. Kiva päästä kokeilemaan. Katson vielä sivuiltasi tarkemmin nimet ja paikat mistä niitä saa.
   Kiitos :-)

   Poista
 15. Ohoh, ompa taas niin upeaa taidetta että huhheijakkaa:) Kävin täällä aiemmin montakin kertaa, mutta ei tullut mitään uutta, nyt on senkin edestä 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin oli pääsiäistauko ja sitten kirjoitustauko, mutta sitten tulivat uudet värit ja pakkohan niitä oli heti kokeilla. Innostuin sitten oikein kunnolla, mutta vieläkin tulee uusia kokeiluja, se on varmaa.
   Kiitos Irja :-)

   Poista
 16. Kiinnostavaa! Inka Gold -värit ovat minulle ihan tuntemattomat. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut näistä kuullut, ennen kuin ne tulivat vastaan monessa blogissa ja aina tulos oli huikeaa. Pakkohan näitä oli kokeilla. Odotas vaan, kun pääsen vauhtiin :-)
   Kiitti Ninnu!

   Poista
 17. Häikäisevän kaunista katseltavaa tämä kollaasi. Inkat ovat tosi kivat vahavärit. Pinnan moniulotteisuus erottuu niillä entistä enemmän. Monesti olen tiiraillut niitä nettikaupoissa, mutta kun olen uusien askartelutarvikkeiden ostolakossa, en ole vielä langennut :-)
  Onnittelut kollaasista ja papukaijamerkistä! Tätä kyllä kelpaa katsella moneen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs tuollaisia lakkoja teet ;-D Minä tilasin vielä sellaiset jännästi leviävät jauhevärit, joita Silkku juuri esitteli. Ne ovat tosi huikeat, uskon että tykkään. Kyllä minullakin on kaikenlaista hyllyt vinollaan, mutta kun uusia tulee, niin tekee mieli kokeilla.
   Kiitos Selma :-)

   Poista
 18. Kyllä on herkullisia värejä ja silmiä hivelevää kauneutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riitta k. Löysin vielä toisetkin hienot värit, mutta ne ovat vasta postissa. Toivottavasti sopivat ensi kuun haasteeseen :-)

   Poista
 19. Onpas outoa! Olen jättänyt tänne jo kaksi kommenttia, näkyy siis kommenteissa sillä hetkellä, mutta sitten ne aina ovat hävinneet kun seuraavan kerran tulen katsomaan. En ymmärrä. Mutta vielä kolmannen kerran, onnea, upeita töitä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näkyy, kiitos sitkeydestäsi. Minulla on ongelmia vuodatuksen blogeihin, mutta ei ennen bloggeriin.
   Kyllä näiden kanssa on... mutta ei me muutakaan voida, ei millään raaski lopettaa, kun aina vaan haluaa nähdä muiden töitä ja kuulla kuulumisia.

   Poista